Over ons

Wat is Bedrijfsongeval.nl?

Bedrijfsongeval.nl wordt mogelijk gemaakt door Van Dort Letselschade. De cliënten van Van Dort letselschade zijn slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en medische fouten. Zij behartigt hun belangen tegen alle verzekeraars in Nederland.

Van Dort Letselschade behartigt de belangen van mensen die een ongeval is overkomen binnen de werksfeer. Zij vinden op deze site alle informatie die zij nodig hebben. Voor alle andere letselschadezaken: zie www.letsel.nl.

Incident met vaak grote gevolgen

Het is een loffelijk streven om de verhouding met de werkgever zo goed mogelijk te houden. Een prima verhouding levert immers een betere werksfeer op. Ook in die relationele sfeer is een bedrijfsongeval een vervelend incident. Zet je de goede werkverhouding op het spel als je na het ongeval een claim indient bij de werkgever? Moet je dan maar geen claim indienen? Een lastige afweging, waarin Bedrijfsongeval.nl graag wil adviseren.

Welke schade wordt voor u geclaimd?

Van Dort Letselschade claimt voor jou alle schade die voortvloeit uit een ongeval op de werkvloer. Wij eisen voor jou vergoeding van alle kosten die je zonder dat ongeval niet zou hebben gemaakt. Je kunt daarbij denken aan schadeposten als: het verlies van inkomen, de kosten voor huishoudelijke hulp, het gemis aan zwarte inkomsten, de kosten voor een tuinman of een schilder, de kosten voor een nieuwe badkamer met aanpassingen en een vergoeding voor reiskilometers. Ook het zogenoemde bloemetjesgeld kunnen wij voor jou als schadepost claimen: de onkosten die iemand maakt als hij in een ziekenhuis moet verblijven, zoals de huur van de televisie en telefoon, de flessen frisdrank die worden gekocht of door het bezoek gebracht, de bloemetjes, de tijdschriften, de huur van video’s etc. Afhankelijk van uw specifieke situatie zijn vele andere schadeposten denkbaar.

Second Opinion

Het komt voor, dat een slachtoffer van een bedrijfsongeval behoefte heeft aan een deskundig advies van een andere partij dan zijn eigen belangenbehartiger. Van Dort Letselschade geeft graag zo’n second opinion. Wanneer je dat wilt, vul dan het contactformulier in.

Ik wil advies over…